15.12.2013

Luukku 12, 13: Kuulumiset sekä ostokset

Leivottiin :)
Nyt jäi pari päivää peräti välistä, toivottavasti muistan ja ehdin postata joka päivä tästä lähin! :) Tänään teen vain 12 ja 13 luukun, huomenna 14 ja 15, niin pääsen takasin rytmiin.Mutta siis, torstaille on ihan syykin, eli Stellan valmennus. Stella kävi pikkasen molempien selässä, niin tietää sitten että miten pitää korjata mitäkin. Hassua nähdä jonkun muun menevän varmaan vuoden tauon jälkeen :)


Tarkennus ♥
Molemmat kulki kivasti, ja Stellalle Ossi oli kuulemma iloinen yllätys. Se olikin parempi ratsastaa miltä alkuun näytti :D Sen jälkeen menin vielä itse molemmilla, Stella meni kummallakin vain alle vartin. Elmo pitää saada pehmeäksi joka ratsastuksella, ja Ossilta pitää vain jaksaa vaatia pyöreys loppuun asti. Eilinen olikin vapaapäivä molemmilla, käveltiin yli tunnin lenkki. Harmi kun ei pääse maastoilemaan, tiet on kaikki ihan jäässä mutta lunta ei ole vielä missään :(

Ossin klippaus

Sovitaan, että nuo kuulumiset oli luukku 12, ja seuraavaksi tulee luukku 13. Eilen käytiin Valjas-Kolmion loppuunmyynnissä, sieltä tarttui mukaan vaikka mitä! Kouluvyö, panssari Ossille, kouluhuopa, nahkainen ketjunaru, ratsastusloimi ja ratsastushousut mulle (sillä koira söi mun pikeureihin reiän...), sekä varmaan jotain muutakin :D Kaikki oli alessa niin oli pakko ostaa!

Loimi on kylläkin ruskea, ei sininen :) Kuva: Veljekset Wahlsten
Voi ei, väärän värinen panssari! Kuva: Shires
Tämä ei vielä ole tullut, mutta Ossi saakin joululahjaksi rintaremmimartingaalin :) Kuva: Horsepro

Ja tänään kävin Willassa shoppailemassa joululahjoja. Ostin karkkia ja joulukoristeita, muista en voikaan ennen joulua kertoa ;) Huomenna tulee taas kaksi luukkua ja sitten pääsen takaisin rytmiin! Postauksessa oli osa sekalaisia kuvia. Ja jottei tylsäksi kävisi, niin alla vielä video Jonnan ja Mopon harjoituskisoista. Menivät 90cm ja 100cm, molemmat puhtaasti! (Laittakaa HD)


2 kommenttia: