26.12.2013

Ups!

 Oho, jäi vähän nyt tämä joulukalenteri.. :D Se vain kokonaan unohtui kun joulu lähestyi, ja sitten olikin niin paljon hommaa etten varmaan olisikaan  kerinnyt kirjoittaa. Joku viisas saattoi sanoa että olisihan ne voinut kirjoittaa valmiiksi.. Pyh :D


Joulu meni ihan tavallisesti, lunta ei tosin ollut. Ponit ei saanut joululahjoja, tai Ossi sai uudet bootsit ja "yhteisen lahjan" ne saattavat saada myöhemmin. Itse sain lahjaksi farkut, paidan, sukkia, lakanat ja kameran, sekä puhelimeen kahdet ihanat lompakkokuoret. Ne ovatkin ainoat ehjät tällä hetkellä :D Saappaat ja kisatakin sain tavallaan myös, mutta en nyt jouluna. Saappaat vähän aiemmin, Horsehead Arezzo-saappaat Hööksiltä. SIeltä ostin myös "varatakin" itselleni, kun se oli niin halpa! :D Niitä kuitenkin tarvitsee aina kisoihin kaksi, jos vaikka sataa tms. Varsinainen takki tulee sitten myöhemmin :)

Jonna sai lahjaksi tämän ja kakkosen! Katsottiin ne molemmat jo :D
Mutta niin, mietin nyt vähän tätä blogia. En oikeastaan jaksa kirjoittaa tähän blogiin, mutta en haluaisi lopettaakkaan. Sain joululahjaksi kamerankin, niin nyt saisin kuvia ja videota. Mutta pikku hiljaa olen ruvennut miettimään eri vaihtoehtoja, muuntelenko tätä blogia vai teenkö kokonaan uuden? Tavallaan se olisi aivan sama, mutta ehkä se tuntuu musta paremmalta että saisin aloittaa taas ihan puhtaalta pöydältä. Vai mitä mieltä muut on? Linkki tulisi tänne sitten niin pääsisi sinne helposti :) Saisin sitten tehtyä siitä enemmän mun näköisen ja olisi ehkä enemmän motivaatiota kirjoittaa sinne. Pientä muutosta blogiin tulee joka tapauksessa.

Eli mitä mieltä olette tästä ideasta? Tätä blogia en haluaisi poistaa tai tyhjentää, mutta silti uuden aloitus tuntuu paremmalta mun mielestä :)

Tämän kortin tein sponsorille :)

3 kommenttia:

  1. Ootko howrsessa pelaajanimellä Luna-02`?

    VastaaPoista
  2. Joo älä välitä joku tyyppi suuttu mulle howrsesa ku sanoin meneväni ponicuppia T: JOnna

    VastaaPoista