10.12.2013

Luukku 9: 2013 lyhyesti

Vuosi 2013 tiivistettynä:

Elmon kanssa aloitettiin 100cm luokista maaliskuussa ja hyppäsimme myös 110cm luokkia. Kenttäkisakausi alkoi meillä vähän myöhässä pienen onnettomuuden takia, mutta siitä selvittiin ja päästin nousemaan hevosten helppoon ja 120cm tasolle jo kesäkuussa vaikkei kauhean hyvin tuloksin. Esteillä oli treeneissä jo edistystä tapahtunut ja kesä kisattiin 110-120 luokissa. Kentässä saimme kvaalit pm-kilpailuihin Niinisalosta ja Keravalta, ja syksyllä lähdettiin Ruotsiin pm:iin. Sieltä tulos oli ihan hyvä, kun kaksi kolmasosaa hylättiin. Ei kuitenkaan meidän parasta tasoa, vaikka maaliin päästiinkin. Siellä meitä verkassa katsoi Sanna Siltakorpi ja hänen luokseen Saksaan lähdimme syyslomalla. Siellä oltiin pari viikkoa treenaamassa. Reissun jälkeem Elmolla menin vielä yhden 115-luokan neljällä virhepisteellä, eli ihan hyvin :)

c Kim Olin
Ossi tuli vasta syyskuun alussa, joten vuodesta ei paljoa ole kerrottavaa. Ossi on vieläkin vähän lihakseton, mutta paranee koko ajan. Alkusyksystä hyppäsimme pari metriä ja kympin, ne menivät ihan hyvin siihen nähden, kuinka vähän oltiin treenattu. Ossi oli mukana Saksassa, ja sen jälkeen menimme Ehon seurakisoissa vielä 110- ja 120-luokat, omasta mielestä hyvin. Kouluratsastukseen on tullut jo ihan erilainen ote, harjoitusravissakin pystyy jo istumaan! :)

c rakke.kuvat.fi
Kausi ei ollut mikään huippu, mutta etenkin nyt syksyn aikana on tullut paljon edistystä. Ehkä se 13 siellä perässä vaikuttaa asiaan.. :D Ensi vuodesta puhutaan myöhemmin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti